18567 Batman kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 28-04-2024
Gecastreerd: nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Introductie: Batman kitten is een heerlijk boefje uitgevoerd in zwart met een paar ieniemienie witte haartjes op de borst. Het mag geen naam hebben dus hij staat als zwart genoteerd met geboortedatum: 28-04-2024. Ongetwijfeld de beste bedoelingen, één van de gezinsleden kwam met een schattig jong katje thuis. Toch was enig overleg wel verstandiger geweest want de andere helft van het gezin was nog helemaal niet toe aan zulke beslissingen na het recente verlies van de oude kat. Enigszins in de stress werden wij gebeld en natuurlijk zetten wij ons graag in om voor Batman kitten zijn definitieve bestemming te vinden. Komt goed.

Gedrag: de eerste dag was hij licht onder de indruk van de nieuwe omgeving maar al snel werden de speeltjes ontdekt en bleek het leven een feestje. Of beter gezegd, een GROOT feestje! Serieus, Batmans baltechniek is onevenaarbaar, in rap tempo wisselt hij links en rechts, alsof het geen enkele moeite kost. Tussen de bedrijven door even een spiekmomentje bij de andere katten in het hokjesverblijf, geen tijd voor een kopje thee, hij gaat nog even rennen. Nee niet schrikken, het is geen ADHDtje, wel een actief en lief boefje dat gewoon lekker aanwezig is. Van zijn voorgeschiedenis weten we dat hij elders uit een nestje komt, duidelijk mensenhanden gewend.

Medisch: inmiddels heeft hij de eerste enting gehad, is ontwormd en ontvlooid en natuurlijk gechipt. U krijgt een waardebon mee t.w.v. 10 euro voor de latere castratie die u verplicht bent tijdig te laten doen. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks wat zacht.

Wat voor thuis zoekt Batman kitten: een opgewekt thuis waar hij mag spelen, knuffelen en gelukkig zijn. Samen met andere katten is vast geen probleem. Tip, vraag uzelf wel af of uw eigen kat(ten) blij wordt/worden van zo’n boefje. Is het antwoord een volmondig ja, dan is het helemaal goed. Er is niets bekend over de omgang met eventuele honden. Gelet op zijn open karakter hoeft dat geen issue te zijn (hond moet natuurlijk wel katvriendelijk zijn). Heeft u voldoende tijd om dit katje blijmoedig groot te laten worden en mag hij in de toekomst lekker naar buiten? Kom kennismaken, u bent welkom! We werken op afspraak.