18541 Newey kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 27-05-2024
Gecastreerd: nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Introductie: 18541 Newey kitten is een knap zwart wit katertje, of is het toch wit zwart? Zijn geboortedatum is geschat en vastgezet op: 27-05-2024. Van zijn voorgeschiedenis is eigenlijk niets bekend. In goed overleg is het katje naar het asiel gekomen en omdat hij nog wel wat jong was mocht hij gezellig een paar weekjes in gastopvang. Handig want dan hebben we gelijk wat informatie.

Gedrag: het is een open, sociaal katje met een warm hart voor andere katten. Het grappige is dat zijn voorkeur meer uit lijkt te gaan naar de volwassen soortgenoten die het gastgezin rijk is dan leeftijdgenootjes. Hij wil graag samen met een ander katje geplaatst worden, als match bij de kat die u al heeft of samen met een ander kitten. De omgang met kinderen of honden is niet bekend maar we verwachten geen problemen gelet op zijn open karakter. Heeft u al bedacht waar zijn naam vandaan komt? Helpt het als we de hint geven dat het gastgezin een liefde heeft voor Formule 1? Met 4 pootjes doet hij niet onder voor een goede coureur, we geven het toe een beetje groots verwoord. Zo af en toe komt hij een pitstop maken om bij te tanken (lees: aangehaald te worden). Wat dan weer niet zo passend is bij het stoere racewerk is Neweys voorkeur voor de zeehondenknuffel en speelgoedmuisjes; wellicht kunnen we zeggen dat iedere stoere man diep in zijn hart een klein manneke blijft.

Medisch: inmiddels is de eerste enting gegeven, heeft hij een chip en is hij ontwormd en ontvlooid. U krijgt een waardebon mee t.w.v. 10 euro voor de latere castratie die u verplicht bent tijdig te laten doen. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks wat zacht.

Wat voor thuis zoekt Newey kitten: een liefdevol thuis waar hij gewoon een blij en ondeugend katje mag zijn. In de toekomst wil hij graag de mogelijkheid om buiten de boel op stelten te zetten, een toekomst als binnenkatje staat niet op zijn wensenlijstje. De vakantie achter de rug en voldoende tijd om hem groot te laten groeien? Kom kennismaken, u bent welkom! We werken op afspraak.