18468 Jip kitten

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 10-05-2024
Gecastreerd: nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Introductie: Jip kitten 18468 is een knap zwart wit katertje met geboortedatum: 10-05-2024. Samen met zijn broertje Koetje (what’s in a name) zijn ze geboren als kittens van moederpoes Lea. Veilig groot gegroeid in een gezellig gastgezin waar ze, het moet gezegd worden, de boel heerlijk op stelten hebben gezet. Hoewel…

Gedrag: als we eerlijk zijn moeten we Koetje als de grote druktemaker aanwijzen. Jip is iets voorzichtiger, kijkt het even aan maar is verder natuurlijk net zo grappig, ondeugend en speels als zijn broertje. Nee de mannen hoeven niet samen geplaatst te worden. Het mag natuurlijk wel. Moederpoes Lea komt van de overkant, van het eiland Texel, waar ze samen met een groepje katten is gevonden. Juist door het gastgezin zijn de kittens leuke open, sociale katjes geworden. Een goede start is belangrijk. Het manneke is gewend aan huiselijke geluiden, de aanwezigheid van andere mensen en dieren, oh en fan van grote plantenbakken (grijns).

Medisch: Jip kitten heeft de 1e enting gehad, is gechipt en natuurlijk ontwormd en ontvlooid. Bij plaatsing krijgt u een waardebon mee t.w.v. 10 euro voor de latere castratie die u verplicht bent om tijdig te laten doen. Gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje zacht.

Wat voor thuis zoekt dit kitten: vooropstaat natuurlijk dat u lief en zorgzaam moet zijn maar dat geldt voor alle dieren. Voor kittens is het ook belangrijk dat u voldoende tijd en aandacht heeft om zo’n minikatje te begeleiden naar sociaalvaardige volwassen kat. Echt kleine kindjes is Jip kitten niet gewend maar hij staat open voor nieuwe ervaringen. Hij wil graag in de toekomst de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Horen we daar een verliefde zucht en gaat u niet op vakantie de komende weken? Kom kennismaken, u bent welkom! We werken op afspraak.