Naar de inhoud Naar de footer
Beschikbaar

Steffie en Minoes kitten

  • Poes
  • 5 Maanden
  • Europees korthaar
  • Geboortedatum: 11 / 04 / 2024
  • Gecastreerd : nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens

Even voorstellen

Steffie kitten 18678 is een knap cypersrood poesje met geboortedatum: 10-06-2024. Samen met Minoes kitten 18677, een cypersrood met wit poesje met geboortedatum: 11-04-2024 zoekt ze een nieuw warm thuis. Bij hun baasje konden de katjes niet langer blijven in verband met persoonlijke omstandigheden, een verdrietige beslissing.

Gedrag

Hoewel de katjes niet tegelijk in huis zijn gekomen vinden ze het wel erg gezellig samen waardoor ze ook samen een nieuw thuis zoeken. Een beetje achtergrondinformatie: Minoes is het eerst in huis gekomen, kort daarna volgde Steffie. In gedrag is Minoes wat rustiger van aard en Steffie het meest ondernemend maar laat duidelijk zijn, het zijn natuurlijk 2 nog jonge katjes met alle leuke drukte dat daarbij hoort.

De dames willen graag aandacht en knuffeltjes. Op schoot? Nee sorry,  geen tijd, het leven is vliegen en rennen met hier en daar een heerlijk slaapje.

Gedrag vervolg

De dames zijn een hond in huis gewend. Dat vraagt nog wel een beetje aandacht en liefdevol geduld van de woef in kwestie want vooral Steffie is een beetje van het plagerige. Met eten zien we ook het verschil in aanleg terug. Zo eet Steffie graag alle lekkerste dingen en Minoes staat dat ruimhartig toe. Ze maakt zich niet zo druk. De omgang met kinderen is niet bekend.

Wat voor thuis zoeken Minoes en Steffie kitten?

Een warm thuis waar beide katjes enthousiast welkom zijn om alle boevige streken uit te halen waar ze zo’n plezier in hebben. Het is belangrijk dat u daar ook tijd voor heeft (of neemt). Ondertussen zijn de dames keurig kattenbakzindelijk en gezegend met een gezonde eetlust. Ze staan al klaar met hun hutkoffertje (figuurlijk gesproken), komt u kennismaken? U bent welkom!