Naar de inhoud Naar de footer
Beschikbaar

Doerak

  • Poes
  • 1 Jaar
  • Europees korthaar
zoekt ruimte om te doerakken
  • Geboortedatum: 04 / 03 / 2023
  • Gecastreerd : ja

Even voorstellen

Doerak is een knap wit cypers poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 04-03-2023. Ze is in het asiel gekomen in verband met heel verdrietige omstandigheden thuis. Via ons hoopt ze het geluk weer te vinden.

Gedrag

De eerste dagen was Doerak duidelijk van slag. Al die vreemde geluiden, mensen, geblaf van honden dichtbij. Je zag de opluchting in haar ogen toen ze ontdekte dat wij ook lief zijn en dat de verzorgers* talent hebben voor aaien en zachte kriebeltjes. *Met verzorgers bedoelen we net zo goed onze vrijwilligers want hun inzet is onmisbaar in ons werk maar dat terzijde. Terug naar het verhaal van Doerak. Het katje is de aanwezigheid van andere katten gewend en er waren ook kinderen in huis. O ja, en ze kwam ook buiten. Geen kattenluikje maar gewoon een vrije doorgang omdat dat via de aanbouw eenvoudig was te regelen. Binnenkort mag ze gaan wennen in de open kattenkamer maar met liefde slaat ze deze stap over en vertrekt ze gelijk naar een nieuw thuis.

Wat voor thuis zoekt Doerak?

Geen hoge eisen, geen ingewikkelde verhalen. Doerak is een katje om gewoon heel veel van te houden. Deelt u deze mening en wilt u graag komen kennismaken? U bent van harte welkom! We werken op afspraak.