Naar de inhoud Naar de footer
Beschikbaar

Bella

  • Poes
  • 2 Jaar
  • Europees korthaar
Geliefd mooi meisje
  • Geboortedatum: 04 / 04 / 2022
  • Gecastreerd: ja

Even voorstellen

Bella is een vriendelijk zwart wit poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 04-02-2023. Met de beste bedoelingen om iemand te helpen 3 katten overnemen tot blijkt dat het in combinatie met de eigen 2 katten echt teveel is om alle dieren goed te verzorgen. Aan ons de eer om ook dit katje een nieuw thuis te geven.

Gedrag

De foto geeft een beperkt beeld van hoe Bella is, ze lijkt een beetje grumpy maar dat is ze zeker niet. Wel voorzichtig tot je rustig kennismaakt en zachtjes aait. Dan doet ze je versteld staan van hoe zachtaardig lief ze is. Net als haar mama Hyder is het meer een introvert poesje. Rustig laten wennen en ze komt gezellig bij je liggen, net niet op schoot. Soortgenoten zijn geen probleem, hoewel er natuurlijk wel een match moet zijn. Als moeder en dochter samen plaatsen kan maar de katjes toonden niet echt een warme band dus apart van elkaar is geen probleem.

Wat voor thuis zoekt Bella?

Lieve mensen die haar wat tijd gunnen om te wennen. In korte tijd zijn er best wat wisselingen geweest en Bella wil graag wat ruimte om dat te verwerken. Eenmaal gewend is het een prettig huisgenootje, gezellig in omgang. Ze wil wel graag de optie om naar buiten te gaan. Niet dat ze heel veel buiten wil zijn maar een leven als binnenpoes, daar kiest ze niet voor. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan gewone brokjes. Mogen wij u uitnodigen om kennis te komen maken? U bent welkom! We werken op afspraak.