Naar de inhoud Naar de footer
Geplaatst

Hyder

  • Poes
  • 2 Jaar
  • Europees korthaar
Een lief zwart wit leeuwinnetje
  • Geboortedatum: 04 / 04 / 2022
  • Gecastreerd: ja

Even voorstellen

Hyder is een lief zwart wit poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 04-04-2022. Met de beste bedoelingen om iemand te helpen 3 katten overnemen tot blijkt dat het in combinatie met de eigen 2 katten echt teveel is om alle dieren goed te verzorgen. Aan ons de eer om dit katje een nieuw thuis te geven. De naam is Arabisch en betekent ‘leeuw’. In dit geval leeuwinnetje dus.

Gedrag

Eigenlijk spreekt de foto boekdelen, het pommeren van de pootjes, de liefdevolle blik, het rustige genieten. Hyder is geen extravert typje, wel vindt ze het heerlijk om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Met harde geluiden en snelle onverwachte bewegingen is ze wat schrikkerig. Is er rust in huis en voelt ze zich heerlijk thuis komt ze gezellig bij je liggen, bijna op schoot. Soortgenoten zijn geen probleem, hoewel er natuurlijk wel een match moet zijn. Samen met poes Bella in opvang gekomen. De dames hadden niet echt een warme band dus apart plaatsen is geen probleem.

Wat voor thuis zoekt Hyder?

Een niet al te druk huishouden waar ze een beetje tijd krijgt om echt te wennen, vaste grond onder de pootjes te voelen en een levenlang gelukkig te zijn. Geen onredelijke eisen toch? En met de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Niet dat ze heel veel buiten wil zijn maar een leven als geheel en al binnenpoes ziet ze ook niet zitten. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan gewone brokjes. Bent u al verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.