Naar de inhoud Naar de footer
Beschikbaar

Yara

  • Poes
  • 12 Jaar
  • Europees korthaar
Moet opnieuw beginnen
  • Geboortedatum: 08 / 08 / 2012
  • Gecastreerd: ja

Even voorstellen:

Yara is een knap wit cypers rood poesje, gecastreerd en met geboortedatum: 08-08-2012. Het ging niet meer thuis en met spoed werd tijdelijk onderdak geregeld. Met de nadruk op tijdelijk waarna  niet lang daarna onze hulp is ingeroepen. Natuurlijk was ze welkom en na nog wat medische zorg zoals enting en dergelijke is ze nu klaar voor een nieuw welkom-thuis.

Gedrag:

Door diezelfde omstandigheden is er niet zo heel veel van haar bekend. Ja ze is het leven op een appartement zonder buitenspeelruimte gewend en leefde als alleenstaande-poes. En er waren wat dingetjes rondom het toiletgebruik. Zo vond ze plassen op de daarvoor bestemde kattenbak geen probleem maar daar ook nog in ontlasten ging haar echt te ver. Ze kwam wel in de richting want deed het er vlak naast. In het asiel zien we geen problemen. Nu woont ze inmiddels in de open kattenkamer waar natuurlijk meerdere kattenbakken staan want er wonen ook andere katten. Heel goed mogelijk dat daar de oplossing ligt voor thuis, gewoon 2 kattenbakken neerzetten.

Nog een beetje onwennig maar in het contact met mensen valt het miauwen best wel op. Yara houdt wel van een beetje communicatie. Aaien mag maar ze komt eerst voorzichtig snuffelen, dan even miauwen en daarna mag meer contact. Of niet, dan komt het op een later moment.

Wat voor thuis zoekt Yara?

laten we maar geen gezin met kleine kindjes doen, dat zou wel een heel groot verschil zijn. Een beetje regelmaat, vooral een beetje tijd om dat thuisgevoel weer terug te krijgen en wedden dat het goed komt. Haar voorkeursmerk voor brokjes was even zoeken maar we lijken het gevonden te hebben al kan dat gewisseld zijn tegen de tijd dat u komt kennismaken. Komt u op bezoek? Ze is alvast aan het oefenen op de juiste miauw; u bent welkom! We werken op afspraak.