Naar de inhoud Naar de footer
Geplaatst

Mila

  • Poes
  • 1 Jaar
  • Europees korthaar
Zoekt een beetje geduld
  • Geboortedatum: 04 / 07 / 2023
  • Gecastreerd: ja

Even voorstellen

Mila is een prachtig fijn gestreept cypers poesje. Iets in haar uiterlijk doet een beetje Oosters type aan. Ongetwijfeld vol goede bedoelingen in huis gekomen, niet geholpen, er werden kittens geboren en men moest de conclusie trekken dat het zorgen voor wat veel werd allemaal. Van haar kittens zijn de meeste nu geplaatst. Er wacht nog 1 zwart-wit katertje op een leuke match, maar ondertussen mag mam ook haar eigen thuis vinden.

Gedrag

De foto zegt veel, je ziet haar als het ware denken: oeps, wel heel dichtbij. Toch is dat niet het hele verhaal. Want als u de tijd neemt om in alle rust kennis te maken blijkt ze wel degelijk te genieten van zachte kleine aaitjes, gaat het koppie schuin zodat je dat fijne plekje kunt bereiken. In de open kattenkamer kiest ze nog wel voor schuilhoekjes, plekjes waar ze zich veilig voelt en geef haar eens ongelijk. De andere katten vindt ze oké, eigenlijk beweegt ze zich op kousenvoetjes dwars door alle drukte heen. De omgang met honden is niet bekend. Drukte van kleine kindjes is niets voor haar, dat laat ze liever over aan de meer zelfverzekerde soortgenoten.

Wat voor thuis zoekt Mila?

U voelt het vast al, niet al teveel drukte, beetje rustig huishouden waar ze tijd krijgt om te wennen en haar weg te vinden. Een andere kat kan prima al moeten we van haar doorgeven dat ze liever niet zo’n extraverte druktemaker als huisgenoot verkiest. Mila is aan buiten gewend, waarschijnlijk met deurpersoneel, geen kattenluikje. Keurig kattenbakzindelijk. Ze vindt het fijn om lekker bij haar mensen te zijn, iets met kopjes thee, een goed boek of leuke film. Ziet u het ook helemaal zitten? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.