Naar de inhoud Naar de footer
Beschikbaar

Taïren

  • Poes
  • 1 Jaar
  • Europees korthaar
Gestreepte held op sokken
  • Geboortedatum: 12 / 04 / 2023 (Geschatte datum)
  • Gecastreerd: ja

Even voorstellen

Taïren is een knap cypers bruin poezenmeisje. Net als een aantal andere katten in ons asiel komt ze van de overkant, het eiland Texel. Na al dat zwerven werd het tijd voor een eigen thuis en daar helpen we graag een handje bij.

Gedrag

Kort na haar komst in het asiel bleek ze in blijde verwachting. Daarmee was ze welkom in de gastopvang, waar ze de moederrol heeft mogen vervullen. De kittens hebben inmiddels een eigen mandje gevonden en zijn geplaatst. Nu mama nog. In de open kattenkamer zien we haar vaak in een eigen krabpaal liggen. Wel in het zicht, maar niet openbaar. Contact met mensen vindt ze namelijk heel spannend dus houdt ze zich op een afstandje. Aaien is duidelijk nog een brug te ver. Ook vindt ze de andere katten wat spannend. Alleen Anekin heeft haar hart gestolen. Met enige regelmaat zijn de dames in de buurt van elkaar te vinden, heel grappig om te zien. Medisch zijn er geen bijzonderheden te melden.

Wat voor thuis zoekt Taïren?

Letterlijk een plek onder de zon waar ze welkom is en alle tijd krijgt. De toekomst overzien is altijd lastig. Mogelijk krijgt ze meer vertrouwen in mensen, waardoor ze het contact minder eng gaat vinden. Mocht dat niet zo makkelijk gaan wil ze nog steeds welkom zijn. De drukte van kleine kinderen hoeft van haar niet. Samenwonen met een ander katje is bespreekbaar. Hierbij moet de match wel zorgvuldig gemaakt worden om problemen te voorkomen. De omgang met honden is niet bekend. Taïren is keurig kattenbakzindelijk en heeft geen speciale voedingseisen. Komt u kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak.