Naar de inhoud Naar de footer
Beschikbaar

Telsie

  • Poes
  • 1 Jaar
  • Europees korthaar
Zwart pareltje zoekt glans
  • Geboortedatum: 15 / 08 / 2023 (Geschatte datum)
  • Gecastreerd: ja

Even voorstellen

Telsie is een knap zwart poesje. Samen met een aantal poezen en katers afkomstig van de overkant, het eiland Texel. Maar ze was niet alleen, in haar buikje groeide naar wat later bleek 3 kleine katjes. De bevalling en de weken die volgden mocht ze gezellig in gastopvang doorbrengen. De kleintjes hebben allang een warm mandje gevonden. Telsie is mama-af en zoekt nu een eigen plekje onder de zon.

Gedrag

In het contact met mensen is ze nog wat voorzichtig. Ze geniet wel van aaien maar rustig aan, eerst kennismaken, niet gelijk grote stappen. Voor alle zekerheid zoekt ze in de open kattenkamer de veilige schuilhoekjes om vandaar de omgeving te ontdekken en telkens een stapje te maken naar meer aanwezig durven zijn. Komt wel goed met Telsie. Samen met andere katten is geen probleem, kattentaal is appeltje-eitje vindt ze. De omgang met honden is niet bekend. De reuring van een jong gezin is wellicht iets teveel van het goede. Er is niets bekend van haar voorgeschiedenis. We zien dat ze keurig kattenbakzindelijk is.

Wat voor thuis zoekt Telsie?

Het is wellicht een open deur maar toch, vooral lieve mensen die haar een beetje tijd gunnen om te wennen en daar alle begrip voor hebben. We weten zeker dat ze gaat genieten van de warme zon in de vensterbank, een zacht plekje op de bank en op termijn een blokje om naar buiten. Even bijpraten met die leuke kater van 3 huizen verder en zien of ze een (speelgoed)muisje kan vangen. Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken, u bent welkom! We werken op afspraak.