Naar de inhoud Naar de footer
Geplaatst

Aqua

  • Voedster
  • 1 Jaar
  • Konijn
Zonder zus de toekomst in
  • Geboortedatum: 17 / 08 / 2023

Even voorstellen

Aqua is een knap wit grijs konijntje. In december 2023 geplaatst samen met zus Ruby. Helaas de dames konden geen overeenstemming vinden over gezellig samenwonen en telkens ontaarde het in narrig gedrag tot zelfs vechten aan toe. Het leverde beide dieren én de eigenaar de nodige stress op, tijd voor een verandering.

Gedrag

Aqua is beduidend dapperder dan haar zus Ruby. Hoewel ze op de foto’s wat terughoudend toont en niet het meest extraverte konijn ter wereld genoemd kan worden, is contact redelijk makkelijk. Ze komt gezellig kijken en even snuffelen, je weet maar nooit of er nog een lekker hapje in de aanbieding is. Oppakken is spannend maar wordt redelijk goed toegestaan. In de informatie staat vermeld dat ze een duidelijke voorkeur heeft voor de kleur groen, niet geheel ongebruikelijk voor een konijn maar wellicht handig om te weten. Medisch is niets bijzonders te melden.

Wat voor thuis zoekt Aqua?

Bij de vorige eigenaar leefde ze voornamelijk in huis maar was er ook wel toegang tot de buitentuin. Voldoende ruimte is natuurlijk een heel belangrijke voorwaarde. Lekker sprintjes trekken, malle sprongen maken. Wellicht ook met de mogelijkheid om te graven, een ruime bak met zand is een leuke optie buiten. Binnen mag natuurlijk ook als u ons maar niet belt voor het veeg- en stofzuigerwerk. Inmiddels gewend aan een goed merk konijnenbiks aangevuld met fris hooi en af en toe wat groente. Voor de heldere waterintake bieden we zowel een waterbakje als drinkflesje aan. Nu het samenwonen met haar zus totaal mislukt is wil ze het graag over een andere boeg gooien. Kom maar op met een leuke knappe konijnenman! Opmerking onzerzijds: wel gecastreerd natuurlijk. Sorry Aqua, geen kleine konijntjes maken toegestaan. Komt u kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak.