Naar de inhoud Naar de footer
Geplaatst

Anekin

  • Poes
  • 1 Jaar
  • Europees korthaar
Wie kijkt er naar mij?
  • Geboortedatum: 01 / 04 / 2023 (Geschatte datum)
  • Gecastreerd: ja
Introductie

Even voorstellen:

Anekin is een knap zwart poezenmeisje, inmiddels gecastreerd. Haar geboortedatum is geschat en vastgesteld op: 01-04-2023. Als gevonden in het asiel gekomen en al snel bleek ze in verwachting. Ze mocht in gastopvang waar veilig 4 prachtige kittens zijn geboren. Superlief heeft ze er zelfs nog een paar kleintjes bij geadopteerd. Alle kleintjes hebben hun eigen warme mandje gevonden, nu is het de tijd voor Anekin.

Gedrag:

Een hoog plekje, beetje verscholen voor de drukte en iedereen, daar kun je haar vinden. Laat dat u niet tegenhouden want nieuwsgierig laat ze zichzelf zien en na een kort snuffeltje aan de uitgestoken hand geeft ze aan groots te genieten van aaien en kopjes geven. Gewoon een bescheiden katje en erg lief. De andere katten zijn op zich geen probleem, al moesten we van haar doorgeven dat die drukke extraverte soortgenoten niet zo’n goede match zijn. Dus bij deze, of u er even rekening mee wilt houden. Die omschrijving geldt overigens ook voor het gezinsleven van mensen. Kinderen mogen best maar dan graag een beetje ouder of misschien toch liever een volwassen huishouding. De omgang met honden is niet bekend. Naast de gebruikelijke zaken zoals enting, chip, castratie, ontworming en ontvlooiing zijn er medisch gezien geen bijzonderheden te melden.

Wat voor baasje zoeken wij voor Anekin:

Eigenlijk staat het al bij gedrag vermeld. Anekin is keurig kattenbakzindelijk en wil graag als ze zich helemaal thuis is zo af en toe naar buiten. Ze is zo de moeite waard! Komt u kennismaken? We werken op afspraak.